Renovera ett gammalt rum

Jag och min man har länge varit överens om att renovera om i det gamla rummet på övervåningen. Det har varit ett jätte projekt och nu känner vi att vi äntligen har blivit klara. Först hade vi tänkt att göra allting själva, men efter att ha läst alla skräckhistorier om försenade projekt och fel som begåtts beslutade vi oss för att antlita en måleri firma. Ni som kollar på tv har säkerligen sätt programmet fuskbyggarna, jag som alltid är orolig var naturligtvis tvungen att dubbelkolla samtliga referenser som målaren uppvisade innan han fick lov att börja bygga om.

Efter tre veckor är nu allt klart, och nu letar vi bara efter ett företag som säljer persienner i stockholm! Min man tycker att vi kan handla persienner på ICA eller ÖB i samband med storhandlingen som sker varje vecka, men har man ändå investerat över 30 tusen kronor på inredning och hantverkare kan man lika gärna lägga dom sista slantarna på att köpa några snygga gardiner. Nu kommer dessutom den stora inredningsmässan i Kisa om några veckor varpå ja faktiskt tänkte ta ledigt från jobbet och ner och kolla. Förra året vill ja minnas att det fanns gått om persienner att välja på och det ska bli extra intressant att se vad som är populärt inför höstens kollektioner.

Nu ska jag unna mig några timmars avkoppling med en bra bok på terassen, det är fortfarande varmt nu när sen sommar solen ligger på, snart kommer ju hösten och då kan man inte sitta ute på verandan och njuta av en bra bok!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.