Arbetsvagnar

Arbetsvagnar är en enkel lösning som exempelvis används när din personal behöver ta en rast eller byta om. Vanligt är att dessa typer av vagnar används för mindre projekt som exempelvis när du bygger hus. De innefattar ofta tillgång till bekvämligheter som toalett, samt möjlighet till dusch, omklädningsrum och kök. Kapaciteten för vagnarna är vanligtvis 4-6 personer.

Olika typer av arbetsvagnar

Det finns olika typer av arbetsvagnar att välja på:

  • Personalvagnar kallas ofta för arbetsvagnar eller rastvagnar och kan enkelt flyttas och placeras var du vill. De fungerar som ett tillfälligt utrymme där personalen kan ta en rast, fika eller använda som omklädningsrum. Du kan själv välja vilka tillbehör som du vill att personalvagnarna ska innefatta. Vanligtvis innehåller de bekvämligheter såsom element, handfat, fönster, kylskåp, kaffebryggare, skåp, bänk, bord och stolar. Personalvagnar håller hög standard och komfort och kan anpassas efter dina behov och önskemål.
  • Kontorsvagnar fungerar som ett mobilt kontor och är inredda med kontorsutrustning. Dessa används ofta som tillfälliga utrymmen när du till exempel renoverar det befintliga kontoret eller när kontorsplatserna håller på att byggas om. Det är också vanligt att använda kontorsvagnarna som ett mobilt kontor på byggplatser där du kan förvara viktiga dokument som ritningar och bruksanvisningar samt fungera som en plats för att hålla möten. Kontorsvagnar kan även användas vid festivaler, konserter eller andra evenemang som utrymme för funktionärer och andra medarbetare eller för biljetter och förvaring. Det går bra att välja till toalett och dusch till kontorsvagnarna så att de även kan användas som rastplats.
  • Saneringsvagnar är gjorda för specifika ändamål som till exempel sanering av asbest. Dessa vagnar innefattar tre zoner där ett rum är för smittade kläder, det andra rummet för dusch och tvätt och det tredje för förvaring av personalens egna kläder. Dessa vagnar har mycket bra filter för god ventilation.
  • Containrar kan också vara bra att ha då man lätt samlar på sig stora mängder byggavfall på arbetsplatsen. Är du i behov av att hyra container stockholm eller någon annanstans i Sverige så se till att hitta en bra lokal containeruthyrare.

Som du ser finns det ett antal olika alternativ att välja på. Kontakta din lokala leverantör för att hitta en lösning som passar dina behov och önskemål.