Den nya produkten som vi jobbat på

Satt i möte igår om den nya produkten som vi jobbat på. Jag satt och filade på vinkel av aluminiumprofilen och tror att den faktiskt får bockas lite mer för att kunna sitta bättre i fordonet. Var i kontakt med bilfabrikören med min idé om bockning av aluminium innan jag tog den till mötet och tror att det fick positiva reaktioner.

Inget kommer att ändras innan vi får klartecken men produktionen ner genom ledet, såsom gummi och glas kommer att bli betydligt enklare. Men vi måste i alla fall fila på ändringen så att det åtminstone står klart på vårat bord om dem nu går med på ändringen. Det är ju faktiskt upp till beställaren vad dem vill ha men jag är lite orolig att fräsningen kommer ta lite längre tid med den nuvarande konfigurationen.

Givetvis skickade jag kopior och så till dem andra underleverantörerna och väntar på bekräftelse därifrån. Skulle vara lite olyckligt om det blev som katastrofen för några år sedan. Vi hade ändrat ritningarna och en kollega skulle skickat iväg ändringarna men väntat över helgen. Dem hade börjat göra produkten redan och hade två dagars produktion som definitivt inte skulle passa i vår.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.